1804

Familievoorstellingen bij De Nobelaer

De Nobelaer is een cultuurcentrum in Etten-Leur, West-Brabant. Ontdek wat kunst & cultuur jou te bieden heeft. Bekijk onze verrassende agenda voor jong en oud! Voorstellingen voor peuters, kleuters en alle kinderen die naar de basisschool gaan, noemen we familievoorstellingen. Samen met je (klein)kinderen naar het theater gaan, is met de hele familie genieten met een grote G. Familie theater staat bij De Nobelaer garant voor een leuke theatervoorstelling voor kinderen! Regelmatig wordt voorafgaand aan een familievoorstelling een leuke knutselactiviteit georganiseerd. Soms kunnen de kinderen na afloop zelfs op de foto met de hoofdrolspelers tijdens de Meet & Greet.

Divers aanbod familie theatervoorstellingen

De mooiste, gekste en spannendste theatervoorstellingen voor de hele familie vind je bij De Nobelaer. Wat is er leuker dan met het hele gezin te genieten van een familie theatervoorstelling? De Nobelaer selecteert de beste voorstellingen voor het hele gezin. Uit ons aanbod kun je zelf een keuze maken welke familievoorstellingen geschikt zijn voor jouw kinderen. Zo is er voor iedereen een leuke voorstelling. Denk bijvoorbeeld aan prachtige familievoorstellingen waar televisiehelden of sprookjesfiguren een hoofdrol in spelen. Of een magische theatervoorstelling voor kinderen waarin boeken tot leven worden gebracht.

 

Theater voor iedereen!

Het theater is voor iedereen, voor de hele familie een leuke belevenis! Er is altijd een voorstelling die zowel aan kinderen, ouders als opa of oma een gezellige middag of avond biedt. De Nobelaer kent een variatie aan voorstellingen, concerten, toneelstukken etc. voor iedereen. Ook voor groepen bestaande uit verschillende leeftijden is er volop aanbod, van kinder- en familievoorstellingen. Daarom is het theater ideaal als bijvoorbeeld gezinsuitje, familie-uitje of verenigingsuitje.

 

Theatervoorstelling voor kinderen 

Cultuurcentrum De Nobelaer biedt al theatervoorstellingen voor kinderen aan vanaf 2 jaar. Kinderen en ook de volwassen bezoekers worden meegenomen naar een andere dimensie. De familievoorstellingen doen een groot beroep op de fantasie, verwondering en verbeelding van een kind én volwassenen. Zij kunnen genieten van de diepere lagen van de familievoorstellingen en tevens van het schaterlachen en de pretoogjes van de kinderen die familie theater gegarandeerd oplevert. Bekijk het aanbod en koop snel je tickets!

Kies een taal