2397

Nieuwtje

Vanaf seizoen 21/22 dragen we met trots onze nieuwe naam De Nobelaer. En bij een nieuwe naam hoort een nieuw gezicht! Nieuwe Nobelaer was al lang niet 'nieuw' meer. Om Etten-Leur het podium te blijven geven wat het verdient, zijn we volop bezig met ons nieuwe pand aan de Parklaan. Efficiënter, flexibeler, energiezuiniger en praktischer. Een plek die alle vormen van cultuur op een laagdrempelige manier samenbrengt. Een plek die is verankerd in het hart van onze gemeenschap. Gloednieuw, maar wel vertrouwd. 

Het is een plek die iedereen De Nobelaer noemt én blijft noemen. En vanaf nu officieel. Een nieuwe locatie, een nieuwe naam en een nieuw gezicht. De locatie laat nog even op zich wachten, maar wij presenteren vol trots onze nieuwe naam en ons nieuwe gezicht.

Niet alleen de N van Nobelaer

In het nieuwe logo zit ons beeldmerk: de N van Nobelaer. Het beeldmerk staat ook symbool voor één overkoepelend cultuurcentrum, voor openheid en toegankelijkheid, als brug tussen de disciplines, een poort als link naar de historie van Etten-Leur, de weg naar vernieuwing! 

We gooien ons roze jasje in de ring en trekken een kleurrijk, nieuw jasje aan. In dit jasje stappen we het nieuwe culturele seizoen in!

Open Lesweek

We trappen het nieuwe culturele seizoen af met de Open Lesweek van 13 t/m 18 september. Heb je tijdens je vakantie mooie plekjes bezocht, maar deze nét niet mooi kunnen vastleggen op de foto? Wil jij graag een instrument kunnen bespelen, maar heb je nooit tijd gemaakt om het te leren? Vind je het leuk om creatief bezig te zijn, maar doe je dit veel te weinig? Begin jij meteen te bewegen als je muziek hoort en wil je een echte Dancing Queen (of King) worden?

Heb je één van deze vele vragen met 'ja' beantwoord? Kom dan kennismaken met onze cursussen! Bij alle danscursussen en cursussen zoals Kinderatelier, Creatieve werkplaats en Musicalklassen staan de gehele week de deuren open en ben je van harte welkom.

Daarnaast is en nog een inloopmiddag muziek op zaterdag 18 september van 14:00 - 16:00 uur. Hier kun je verschillende instrumenten uitproberen en onderzoeken welke het beste bij je past. Op maandag 13 september van 19:30 - 21:00 uur vindt de creatieve inloopavond plaats en kun je op ontdekkingstocht bij de cursussen, zoals Tekenen & SchilderenGlas in lood, Visagie en Digitale Fotografie

Ook nieuw: theaterseizoen 21/22

In oktober starten de eerste voorstellingen en hebben we een bomvol programma, waaronder:

Kinderboekenweek 2021

Van 6 t/m 17 oktober dromen we over later. Want worden wat je wil... dat kan tijdens de Kinderboekenweek 2021! Alle activiteiten staan in het teken van diverse beroepen. Technicus, muzikant, designer, acteur of danser(es): niks is te gek. Ieder kind kan worden waar het van droomt tijdens de Kinderboekenweek met onze leuke activiteiten. Natuurlijk staat voorlezen met muziek op het programma, maar ook openen we graag samen de Kinderboekenweek, kun je een interactieve game doen én krijg je de kans om directeur van De Nobelaer te zijn tijdens de take-over.

Kies een taal