Theaterklas

Theater

Theaterklas

Spelplezier, lef, improviseren en samenspelen, het zijn allemaal onderdelen die horen bij theater. Theater verbindt, ontroert, maakt aan het lachen of zet aan het denken. De theaterklassen van De Nobelaer bieden iedereen de mogelijkheid om kennis te maken met toneelspelen. Plezier staat hierbij altijd voorop!

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Overige

Theaterklas Kids
27-08-2024 elke dinsdag van 16:00 tot 17:30
36 lessen € 358,00

Inschrijven

Theaterklas Jeugd
27-08-2024 elke dinsdag van 17:45 tot 19:15
36 lessen € 358,00

Inschrijven
3919
3918

De theaterschool voor kinderen en jongeren

Leer de principes van improviseren, samenspelen, het neerzetten van een typetje en geloofwaardig acteren bij onze Theaterklas. Deze theaterworkshop is voor iedereen tot en met 17 jaar oud die houdt van theater. Met je groep experimenteer en onderzoek je samen allerlei spelvormen van theater. Bij de theaterschool staat niet alleen de brede verkenning van de verschillende aspecten van theater centraal, maar ook plezier, verbeelding, rollenspel, spontaniteit en lef.
Alles kan en niets is te gek in deze theater les, waardoor het altijd gezellig is! Je ontdekt hoe je een scène opbouwt, hoe je met tekst omgaat en hoe je werkt met rekwisieten, kleding en decor.
Onder leiding van de dolenthousiaste en ervaren docenten leer je aan de hand van opdrachten zelf scènes maken en uitvoeren. Door de gezamenlijke opdrachten, improvisatie en samenspel sta je steeds vrijer op het podium.
Uiteindelijk werk je, samen met de docent, naar een prachtige eindpresentatie toe, waar je al het harde werk kunt laten zien. Dit kan een kort toneelstuk zijn, maar je groep kan ook kiezen voor korte sketches en improvisaties. Hierbij zijn uiteraard ouders, zusjes en broertjes, oma’s en opa’s en andere geïnteresseerden van harte welkom.

Uitbreiding van de theater les

Kan je nog niet genoeg krijgen van al het entertainen en amuseren? Dan past de cursus Musicalklas ook helemaal in jouw straatje! Tijdens deze les ga je met een groep aan de slag met zingen, dansen en toneelspelen om zo de gaafste musicals te produceren. Ook de cursus Showmusicaldans is een perfecte toevoeging. Deze swingende en dynamische les inspireert je met allerlei verschillende dansstijlen. Met al die dansmoves ben jij zeker de ster op het podium!

Kies een taal