Musicalklas

Theater

Ben jij de nieuwe musicalster van Etten-Leur? Ga dan de uitdaging met jezelf aan en grijp deze unieke kans om te zingen, dansen en acteren in een heuse musicalproductie. 

Producties Seizoen 20 / 21

Belle, een beestachtig verhaal - Groep 8 t/m 11 jaar

De jongste spelers van De Nobelaer Musicalklas spelen dit jaar de musical Belle, een beestachtig verhaal, een sprookjesachtige en fantasierijke familievoorstelling!

Belle, een beestachtig verhaal vertelt het romantische verhaal van een prachtig dorpsmeisje en een afzichtelijk beest. De twee voelen zich tot elkaar aangetrokken en hun gevoel is misschien wel sterker dan ze eigenlijk willen toegeven.

Met fantastische ensemblenummers en mooie solo’s krijgt iedereen in deze musical de kans om zich te ontwikkelen tot een waar talent!

Fame - Groep 12 t/m 17 jaar

“Im gonna live forever, baby remember my name”…

Aangenomen worden op ‘The school of performing arts’, welke musicalliefhebber droomt er niet van? In de musical Fame draait alles om het laten uitkomen van die droom. Het is dan ook geen toeval dat deze musical dit jaar gespeeld wordt door Nieuwe Nobelaer Musicalklas!

Zie jij in jezelf een ambitieuze Carmen of ben je meer de wat verlegen Serena? Ben je de ballerina die we zoeken voor de rol van Iris, de grappige Joe of kun je goed rappen en ga je voor de rol van de stoere Tyrone? Schrijf je nu in en straal als een echte ster in Fame!

Lesmogelijkheden

Overige

Musicalklas (tm 11 Jaar) 13-09-2021 elke maandag van 16:00 tot 17:30
36 lessen € 300,00

Inschrijven

Musicalklas (12 tot 17 Jaar) 11-09-2021 elke zaterdag van 9:30 tot 11:30
32 lessen € 350,00

Inschrijven