Musicalklas

Theater

Musicalklas

Sta jij het liefst altijd in de spotlights? Droom je van de hoofdrol in één van de gaafste musicals? Voel jij je helemaal thuis op het podium en zie jij jezelf al voor een volle zaal op Broadway staan? Dan is de Musicalklas echt iets voor jou of voor je zoon of dochter! Een les waar iedereen de kans krijgt om zich te ontwikkelen tot een waar talent. Samen werken we naar een heuse musicalproductie toe waarbij we iedereen versteld doen staan. We hebben twee smaakjes van deze cursus: één voor kinderen tot en met 11 jaar en één voor jongeren van 12 tot 17 jaar. Zo kun je altijd samen met leeftijdsgenootjes plezier maken en van elkaar leren.

Onze docenten hebben ruime ervaring in show- en musicaltheater en staan te popelen om ook jou in de spotlights te zetten.

Lesmogelijkheden

Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

De cursus Musicalklas t/m 11 jaar is vol. Heb je toch interesse? Stuur dan een mail naar kunsteducatie@denobelaer.nl, mogelijk komt er nog een plek vrij.

Overige

Musicalklas (12+)
09-09-2023 elke zaterdag van 9:30 tot 11:30
32 lessen € 376,00

Inschrijven
3916
3917

Musical les voor kinderen

Tijdens de energieke Musicalklas leren leerlingen acteren zoals de bekendste musicalsterren. De docenten geven de leukste musical lessen, waarbij kinderen zich lekker kunnen laten gaan. Bij de musical workshop zijn de jongeren bezig met zingen, dansen en toneelspelen. En dat allemaal tegelijkertijd! Wil jouw zoon of dochter dit nog verder uitbreiden? Dan kunnen de kinderen terecht bij de cursus Showmusicaldans om te werken aan hun dansskills. Na het harde oefenen en repeteren van de kinderen is het tijd om de hele musical te laten zien aan het grote publiek tijdens de jaarlijkse eindpresentatie in onze Grote Zaal. Hierbij zijn uiteraard ouders, broertjes en zusjes, opa’s en oma’s en andere geïnteresseerden van harte welkom.

Dé musicalschool in Etten-Leur

Bij de cursus Musicalklas hebben we niet alleen een groep voor kinderen maar tevens ook een groep voor jongeren van 12 tot 17 jaar. Ben je een liefhebber van musicals en theatershows? Dan ben je bij deze cursus aan het juiste adres! Leer zingen, dansen en acteren en word geïnspireerd door jouw favoriete musicals en shows. Je leert alle ins en outs van het vak door de fanatieke en getalenteerde docenten, waarbij plezier natuurlijk altijd voorop staat!
Ben je al nieuwsgierig? Volg dan een kijkles de week voorafgaand aan de herfst-, kerst-, of carnavalsvakantie, een proefles tijdens de Open Lesweek óf schrijf je direct in en doe mee met de Musicalklas!