Tekenen & Schilderen

Beeldend

Tekenles of schilderles 

Bij De Nobelaer kun je zowel teken-als schildercursussen volgen. De cursussen Tekenen en Schilderen vinden gelijktijdig plaats. Welke discipline je ook kiest, je komt altijd in aanraking met de andere. Erg gevarieerd dus, en daardoor erg leuk! Elke 6 lessen gaan we aan de slag met een nieuw thema.

De thema's van seizoen 23-24 zijn:
- Aquarel & Inkt
- Kleur & Experiment
- Portret & Model
- Kleur & Landschap
- Aquarel & Botanisch

Tekenles

De tekenlessen zijn geschikt voor zowel absolute beginners als gevorderden, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft op zijn eigen niveau te werken. Tijdens deze Tekencursus komen begrippen als compositie, perspectief en kleurenleer aan bod. Je tekent, onder begeleiding van een ervaren docent, zoveel mogelijk naar waarneming. Je leert wat je ziet te vertalen naar een beeld.


De thema’s hierboven staan dit cursusseizoen centraal.
Deze cursus is inclusief materialen.

Schilderles

Deze schildercursus is ook geschikt voor zowel beginners als gevorderden, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om op zijn eigen niveau te werken. Tijdens korte opdrachten ontdek je, onder begeleiding van een ervaren docent, wat compositie en contrast is en leer je steeds beter kijken. Je gaat aan de slag met acrylverf en verschillende teken- en schildermaterialen op papier. Je krijgt grip op gereedschappen en ontdekt je eigen mogelijkheden als schilder.

De thema’s hierboven staan dit cursusseizoen centraal.
Deze cursus is inclusief materialen.

Kies een taal