Aanrijroute

Aanrijroute

Bereikbaarheid & parkeren

De Nobelaer is goed bereikbaar, ligt op loopafstand van het station en heeft voldoende parkeergelegenheid.

Auto & Parkeren

Adres voor routeplanner: Parklaan 2, 4873 ER Etten-Leur.
Parkeren is mogelijk op parkeerterrein De Banakker in de daarvoor bestemde parkeervakken. Er zijn 340 parkeerplaatsen rondom het gebouw. Bij een uitverkochte voorstelling of een groot evenement, kan het echter druk zijn. Je kunt ook terecht in de parkeergarage Centrum (ingang Oost) op twee minuten wandelafstand. De garage is van ma-za geopend tot 00:00 uur en op zondag tot 19:30 uur. Let op: uitrijden na sluitingstijd is niet mogelijk.

Betaald parkeren* (de eerste 30 minuten kan je gratis in/uitrijden)
Maandag t/m donderdag van 09:00-18:00 uur**
Vrijdag van 09:00 - 21:00 uur**
Zaterdag van 09:00 - 18:00 uur**
Koopzondag (iedere laatste zondag van de maand) van 11:00-18:00 uur**

Het parkeertarief bedraagt € 2,40 per uur, kort parkeren (per 5 minuten) € 0,20 en een dagkaart € 10,00.
* Het afrekenen van de parkeertijd gaat achteraf en per minuut. Op het parkeerterrein staan twee betaalautomaten waar met de bankpas of contactloos betaald kan worden.
** Indien je na 18:00 uur (of 21:00 uur op vrijdagavond) het parkeerterrein op rijdt, kan je bij uitrijden direct je parkeerkaart bij de slagboom in de kaartlezer steken. Je hoeft dus niet eerst langs de betaalautomaat te gaan.

Parkeren voor GPK-houders
Het gratis parkeren voor houders van een Gehandicapten Parkeer Kaart (GPK) is in de gemeente Etten-Leur alleen mogelijk op openbare reguliere parkeerplaatsen zonder slagbomen. Hierdoor is het parkeren op het parkeerterrein De Banakker met een GPK helaas niet gratis. Uiteraard kan wel gebruik gemaakt worden maken van de speciale parkeervakken voor GPK-houders, deze zijn ruimer dan de reguliere vakken en zijn gunstig gelegen nabij de in/uitgang.

Mensen met een beperking kunnen vlak voor de ingang afgezet worden. Hiervoor dient de bestuurder het parkeerterrein op te rijden (men kan binnen 30 minuten gratis uitrijden) en vervolgens naar de Parklaan-zijde waar men kan doorrijden tot de parkeerpalen om personen af te zetten.
Helaas is er geen aangepaste parkeerautomaat op het terrein aanwezig. Vanaf het najaar 2024 wordt het ook op parkeerterrein De Banakker mogelijk om met een parkeerapp te betalen.

Openbaar Vervoer

De Nobelaer is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Het treinstation bevindt zich op 10 minuten loopafstand en vrijwel voor de deur bevindt zich bushalte Etten-Leur Centrum.

Fiets

Er zijn voldoende fietsnietjes waar je jouw fiets kunt parkeren.

Kies een taal