1768

Kindervoorstellingen bij De Nobelaer

Samen naar een kindervoorstelling gaan is het ideale familie-uitje. Of jouw kinderen nu 2 of 12 jaar zijn, stoer of verlegen, met ouders of liever met opa en oma willen komen... De Nobelaer neemt jouw kinderen mee naar een andere wereld. Ook in de schoolvakanties zetten we ze graag extra in het zonnetje met veel leuke activiteiten! Bekijk snel ons complete programma voor kindervoorstellingen en plan een gezellige ochtend of middag weg met de hele familie!

Kindervoorstellingen: genieten met je kinderen

Samen met je (klein)kinderen naar het theater gaan, is een echt geluksmomentje. Zodra het toneeldoek opengaat, kun je genieten van de glunderende pretoogjes, het schaterlachen en het fanatiek meezingen en dansen van alle jonge theaterbezoekers. Een familievoorstelling bezoeken bij De Nobelaer staat garant voor een fantastische ervaring!

Voor de allerkleinste theaterbezoekers zijn er prachtige voorstellingen waar televisiehelden of sprookjesfiguren een hoofdrol in spelen. Zo komen dit seizoen Jokie & Jet, Juf Roos en Ernst & Bobbie op bezoek. Maar niet getreurd: de kinderen die wat ouder zijn, worden niet overgeslagen. Zij kunnen o.a. genieten van De Grote Efteling Koekoek Show.

Kindervoorstellingen: genieten met je kinderen

Theatervoorstellingen voor kinderen!

Theater is écht niet alleen voor volwassenen. Er worden veel kindervoorstellingen in Brabant aangeboden, en natuurlijk ook in Etten-Leur bij De Nobelaer. Sommige familievoorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf zes tot ongeveer tien jaar, andere kindervoorstellingen zijn al leuk voor de allerkleinsten vanaf twee jaar. Zo kun je je kinderen trakteren op een uniek cultureel uitje en in de vorm van een vrolijke, interactieve of sprookjesachtige kindervoorstelling. 

Naast het feit dat naar het theater gaan heel erg leuk is, is theater voor kinderen ook goed voor de ontwikkeling. Door met je peuter en/of kleuter een theatervoorstelling te bezoeken, komen ze op jonge leeftijd in aanraking met verschillende verhalen, personages, muziek en emoties en dit heeft een positief effect heeft op hun cognitieve en sociale ontwikkeling. Bovenop de culturele ontwikkeling uiteraard!


Het theater is een feest voor kinderen!

Op zoek naar een originele activiteit voor een kinderfeestje? Bezoek een kindervoorstelling en vier de verjaardag van jouw kind samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes in het theater. Het is een unieke belevenis die nog tijdenlang onderwerp van gesprek zal zijn. Het arrangement is te reserveren vanaf 8 kinderen. De jarige wordt in het zonnetje gezet en naast een leuke theatervoorstelling zal het de kinderen niet ontbreken aan heerlijke versnaperingen. Als kers op de taart gaat iedereen met een verrassing naar huis. Bekijk alle arrangementen en mogelijkheden.