Groepszangles Kids Sing!

Muziek

Zangles voor kinderen: Kids Sing!

Zingt jouw zoon of dochter ook de hele dag door en wil hij of zij samen met andere kinderen hun zangtalent ontwikkelen? Dan is groepszangles Kids Sing! zeker iets voor jouw zoon of dochter. In een gezellige groep werken de kinderen aan zangtechniek en stemvorming door heel veel populaire popliedjes te zingen. En wat is er nu leuker, leerzamer en gezelliger dan samen zingen?

De zangles is voor kinderen vanaf 8 jaar. 

3796
3795

Onze docenten

Zangles voor kinderen

Zingen is leuk! Het maakt niet uit of je al vaker hebt gezongen of nog nooit. Alle kinderen zijn welkom bij de groepszangles Kids Sing!. En hoe leuk is het om met leeftijdsgenootjes samen te zingen? Naast de gezelligheid leren de kinderen ontzettend veel door te kijken en luisteren naar anderen. In de zangles voor kinderen gaan ze aan de slag met diverse zangtechnieken en de ontwikkeling van de zangstem. Bovendien is het een geweldige en veilige plek om de angst of spanningen te overwinnen om voor anderen te zingen. Na het oefenen komen alle stemmen van de deelnemers mooi samen. Een heerlijke muzikale break van de week!

Leren zingen voor kinderen

Het is heerlijk om te kunnen zingen. Het werkt ontspannend, bevrijdend en het is een prachtige manier om je te kunnen uiten. Zingen is niet alleen techniek. Zingen is werken met jezelf. De enthousiaste en ervaren docent heeft alle aandacht voor jouw kind en daagt iedereen uit het beste uit zichzelf te halen. 

Muziekles in Etten-Leur

Wil jouw kind naast leren zingen ook graag noten leren lezen? De les is goed te combineren met de cursus Noten lezen. Is dit de eerste muziekles van jouw zoon of dochter? Dan is een kennismaking door middel van de korte cursus Hello Music erg geschikt. Uiteraard kan er ook direct aangemeld worden voor individuele muziekles óf duoles. Tijdens de duoles kunnen, samen met een klasgenootje, familielid of vriend(in), de mooiste harmonieën geoefend worden.

Alle cursisten zang, (elektrisch)gitaar, basgitaar, keyboard en drums kunnen daarnaast deelnemen aan bandlessen. Wil jouw kind als zanger(es) in een band aan de slag? Informeer dan bij de docent naar de mogelijkheden.