Dans Italiaans

Dans

Questo gesto non viene usato sempre dagli italiani come magari potresti pensare! Ha un significato ben chiaro... ma quale?
Dit gebaar wordt niet altijd door Italianen gebruikt zoals je misschien denkt! Het heeft een duidelijke betekenis... maar welke?

Heb jij affiniteit met Italië? En hou je van dansen? Dan is de cursus Dans Italiaans echt iets voor jou!
Tijdens de dansles maak je kennis met verschillende dansstijlen en de Italiaanse cultuur. Hoe leuk is dat! Zo leer je de gebaren, muziek en het Italiaanse temperament kennen. 

Het temperament van Italianen is gepassioneerd en levendig. Dit zie je terug in dansen uit Italië, zoals de Tarantella. Ook handgebaren zijn kenmerkend in de cultuur, want voor Italianen is de lichaamstaal erg belangrijk. Ze spreken niet alleen met hun woorden, maar benadrukken wat ze zeggen met hun handen. En wist je dat het in Italië normaal is om alleen maar cappuccino in de ochtend te drinken? Tijdens de cursus Dans Italiaans leer je veel meer dan alleen maar dansen!

De ervaren docente, afkomstig uit Italië, leert je o.a. de passievolle en sierlijke Italiaanse dansstijlen. De cursus is voor volwassenen. Leer Italië kennen en kom goed voor de dag tijdens je volgende trip naar ‘De Laars’.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Lesmogelijkheden

Overige

Dans Italiaans 25-01-2022 elke dinsdag van 15:45 tot 16:45
10 lessen € 96,00

Inschrijven