Creatieve Werkplaats

Beeldend

Creatieve werkplaats

Creatieve duizendpoten opgelet! Dans jij liever met een penseel over een schildersdoek dan dat je je heupen losgooit? Kun jij niet kiezen welke beeldende kunstvorm jouw favoriet is? Ontdek het dan allemaal bij de Creatieve werkplaats! Experimenteer samen met andere jongeren vanaf 13 jaar met verschillende technieken en materialen en werk aan je portfolio.  

De cursus is inclusief materialen.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Lesmogelijkheden

Overige

Creatieve werkplaats 13+
25-01-2023 elke woensdag van 18:30 tot 19:30
16 lessen € 216,00

Inschrijven

Creatieve broedplaats 

Elke woensdagavond is de Creatieve werkplaats open en ga je een uur aan de slag. Er is veel variatie. Zo zit je de ene week met je handen in de klei en dans je de week erna met een penseel over een schildersdoek. En voor deze ene keer mag je er wél een potje van maken. Graag zelfs! 

Heb je zelf materialen die je wilt ontdekken? Geef het dan aan bij onze vakdocenten, er kan aan (bijna) alles gehoor worden gegeven.

Creatieve werkruimte

Heb je tijdens een van de lessen een kunstvorm ontdekt waar je maar geen genoeg van krijgt? Goed nieuws! We bieden ook cursussen aan voor specifieke beeldende kunstvormen. Is werken met klei helemaal jouw ding? Ga dan voor de cursus Keramiek of Pottenbakken. Wanneer je liever in de weer gaat met potloden of penselen kun je kiezen voor Tekenen en schilderen. En kijk je liever dwars door je kunstwerk heen, dan kun je gaan voor Glas in Lood of Glasatelier. Wil jouw kind van onder de 13 jaar ook creatief bezig zijn? Meld hem of haar dan aan voor Kinderatelier! Hier gaan ze aan de slag met verschillende materialen. Eigenlijk is het net de creatieve werkplaats maar dan voor kinderen vanaf 6 jaar!  

Creatieve ruimtes

De lessen vinden plaats in de kunstlokalen van De Nobelaer. Er wordt hier zoveel gemaakt en geknutseld dat het lastig is om er niet creatief van te worden! De lokalen beschikken over alle spullen die je nodig hebt bij het maken van jouw meesterwerk. De materialen zijn inbegrepen bij de cursus dus daar hoef je je geen zorgen om te maken!