Creatieve Werkplaats

Beeldend

Creatieve werkplaats

Creatieve duizendpoten opgelet! Danst jouw zoon of dochter liever met een penseel over een schildersdoek dan dat hij of zij de heupen losgooit? Kan hij of zij niet kiezen welke beeldende kunstvorm zijn favoriet is? Ontdek het dan allemaal bij de Creatieve werkplaats! Experimenteer samen met andere jongeren vanaf 13 jaar met verschillende technieken en materialen en werk aan je portfolio.  

De cursus is inclusief materialen.

  • Bij deze cursus is het mogelijk om tussentijds in te stromen. Inschrijven kan via het onderstaande inschrijfformulier. Het lesgeld wordt naar rato berekend.

Lesmogelijkheden

Overige

Creatieve werkplaats 13+
25-01-2023 elke woensdag van 18:30 tot 19:30
16 lessen € 216,00

Cursus is geannuleerd, je kunt je inschrijven voor de Cursus Proeftuin Creatieve Werkplaats

Proeftuin Creatieve Werkplaats
6 lessen € 81,00

Inschrijven

Creatieve broedplaats 

Elke woensdagavond is de Creatieve werkplaats open en gaan de kinderen een uur aan de slag. Er is veel variatie. Zo zitten de kinderen de ene week met hun handen in de klei en dansen ze de week erna met een penseel over een schildersdoek. En voor deze ene keer mogen de kinderen er wél een potje van maken. Graag zelfs! 

Hebben de kinderen zelf materialen die zij willen ontdekken? Geef het dan aan bij onze vakdocenten, er kan aan (bijna) alles gehoor worden gegeven.

Creatieve werkruimte

Heeft jouw zoon of dochter tijdens een van de lessen een kunstvorm ontdekt waar hij of zij maar geen genoeg van krijgt? Goed nieuws! We bieden ook cursussen aan voor specifieke beeldende kunstvormen. Is werken met klei helemaal zijn ding? Ga dan voor de cursus Keramiek of Pottenbakken. Wanneer iemand liever in de weer gaat met potloden of penselen kan hij of zij kiezen voor Tekenen en schilderen. En kijkt je kind liever dwars door het kunstwerk heen, ga dan voor de cursus Glas in Lood of Glasatelier. Wil jouw kind van onder de 13 jaar ook creatief bezig zijn? Meld hem of haar dan aan voor Kinderatelier! Hier gaan ze aan de slag met verschillende materialen. Eigenlijk is het net de creatieve werkplaats maar dan voor kinderen vanaf 6 jaar!  

Creatieve ruimtes

De lessen vinden plaats in de kunstlokalen van De Nobelaer. Er wordt hier zoveel gemaakt en geknutseld dat het lastig is om er niet creatief van te worden! De lokalen beschikken over alle spullen die de kinderen nodig hebben bij het maken van hun meesterwerk. De materialen zijn inbegrepen bij de cursus dus daar hoef je je geen zorgen om te maken!