871

Walk & Talk Bibliotheek Etten-Leur

Walk & Talk is dé koffiepauze voor werkzoekenden in Etten-Leur en omgeving. Samen met andere werkzoekenden wissel je ervaringen uit, hoor je praktische tips en krijg je aanmoedigingen om nieuwe dingen te proberen. Elke (maandelijkse) editie is er een gastspreker aanwezig die vertelt over succesvol solliciteren en die je praktische tips geeft. Onderwerpen zijn bijvoorbeeld solliciteren via LinkedIn, open sollicitaties schrijven of het vormgeven van je CV. Met nieuwe energie en opgedane kennis kan je thuis direct aan de slag. De toegang van Walk & Talk is gratis evenals de koffie en thee. Vooraf aanmelden is niet nodig!

Nieuwsgierig geworden?

Met Walk&Talk biedt De Nobelaer Bibliotheek je een laagdrempelige manier om andere werkzoekenden te ontmoeten, te netwerken en kennis en ervaringen te delen. Hieronder vind je een overzicht met alle data van 2021 en 2022. Je bent welkom op maandagochtend van 10:00-11:30 uur. De onderwerpen worden vooraf op deze pagina bekendgemaakt.

Data & thema's

Maandag 5 september: Wandeling met lifestylecoach Ron Bekker

De thema's worden steeds zo snel mogelijk bekend gemaakt. 
In augustus is er geen Walk & Talk.

Op zoek naar (ander) werk? Kom ook naar Walk & Talk

Ben je gemotiveerd om nieuwe stappen te zetten? Wil je weten hoe je jezelf aan een werkgever moet presenteren? Wil je weten wat voor werk (beter) bij je past? Loop dan eens binnen bij de maandelijkse Walk & Talk. Iedere eerste maandag van de maand organiseert De Nobelaer Bibliotheek een voor iedereen toegankelijke netwerkbijeenkomst. Of je nu pas op zoek bent naar (ander) werk of je wilt weer aan de slag na een jaar thuis te zijn geweest. Zoeken naar werk is een baan op zich, je hebt er een dagtaak aan. Daar kun je af en toe best wat hulp gebruiken. Daarom is het maandelijkse koffie- of theemoment bij De Nobelaer Bibliotheek zo fijn, je ontmoet mensen die net als jij op zoek zijn naar een baan. Laat je door hen inspireren en help elkaar door ervaringen uit te wisselen. Houd onze agenda in de gaten voor de volgende Walk & Talk bijeenkomst.

Experts geven tips tijdens dé koffiepauze voor werkzoekenden

Het streven is om voor iedere Walk & Talk bijeenkomst samen te werken met experts. Denk hierbij aan een HRM-medewerker die je meer vertelt over de taak van HRM bij werving en selectie. Een LinkedIn training verzorgd door een communicatiemedewerker. Sessies met JobOn, een landelijke community voor werkzoekenden, over bijvoorbeeld solliciteren, presenteren en het verbeteren van je CV. Verder zetten we regelmatig de expertise in van een Leefstijlcoach. Tijdens een netwerkwandeling krijg je tips voor een gezond en sterk leven, dit kan direct van invloed zijn op je nieuwe baan of sollicitatie. Door de oefeningen, ideeën en praktische tips van onze experts voel je je gesterkt. Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Vergeet overigens niet dat je met een abonnement op De Nobelaer Bibliotheek boeken kunt lenen over solliciteren, werk en loopbaan.