1420

VakantieBieb

Lekker lezen tijdens de zomer!

Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd. Met de app VakantieBieb heb je toegang tot de mooiste e-books en luisterboeken. Voor jong en oud. Met de app lees je tijdens de zomervakantie tientallen gratis e-books, zowel voor kinderen als volwassenen. Ook als je geen lid van de bibliotheek bent. Het is de hoogste tijd om je leesvoorraad op orde te brengen! 

App VakantieBieb 

De VakantieBieb is hét zomercadeautje van de openbare Nederlandse bibliotheken, voor zowel leden als niet-leden. Elk jaar wordt een ruime collectie e-books geselecteerd die je tijdens de zomervakantie gratis kunt lezen. Je kunt kiezen uit tientallen boeken in meerdere genres, waaronder leuke kinderboeken en spannende thrillers. Ook kinderen en jongeren kunnen volop genieten tijdens de zomermaanden! Denk aan e-books van Annie M.G. Schmidt, Paul van Loon, Jacques Vriens en Julie Kagawa. De boeken zijn verdeeld over verschillende leeftijdscategorieën, zo kun je altijd wel iets vinden dat voor jouw kind geschikt is. En dat allemaal zonder dat het je iets kost!

E-books en luisterboeken huren gaat super eenvoudig vanuit huis of zelfs als je al op vakantie bent. Het enige wat je hoeft te doen is de app VakantieBieb downloaden via de Appstore of Google Play. Kies je boek uit en lezen maar! Heerlijk aan het zwembad, het strand of lekker in de tuin. Met de VakantieBieb kan je gewoon vanuit huis boeken lenen, zonder een bezoekje te hoeven brengen aan de fysieke bibliotheek. Tijd voor ultieme ontspanning tijdens je vakantie. De e-books zijn gratis te lezen van 1 juni tot en met 31 augustus. Pak je kans en neem de tijd om een paar leuke en interessante boeken te lezen.