1420

VakantieBieb 2020

Een zomer vol verhalen!

Misschien weet je nog niet waar je deze zomervakantie doorbrengt. Maar waar je ook bent: met de VakantieBieb kun je heerlijk op avontuur in je hoofd. Met de app heb je toegang tot de mooiste e-books en luisterboeken. Voor jong en oud. De app is open voor iedereen tot 1 september, ook als je geen lid bent van de bibliotheek.

Vanaf 1 juni is de VakantieBieb open. In deze gratis app staan meer dan 60 ebooks en 15 luisterboeken voor jong en oud. De VakantieBieb is het zomercadeautje van de bibliotheek, voor zowel leden als niet-leden. De VakantieBieb biedt voor elk wat wils: van spanning tot chicklit en van literatuur tot informatief. De jeugd geniet tijdens de zomermaanden onder meer van e-books van Annie M.G. Schmidt, Paul van Loon, Jacqus Vriens en Julie Kagawa.

De app is beschikbaar in de App Store en in Google Play. De e-books zijn gratis te lezen tot en met 31 augustus, ook zonder lidmaatschap van de bibliotheek. 
 

Winactie voor jeugdige lezers

Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor vragen we ze om door te geven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is.