2050

Babycáfe & Boekstartuurtje

Boekstartuurtje

Voorlezen aan jonge kinderen is belangrijk en kan al vanaf 3 maanden. Ze leren nieuwe woorden, verhalen te begrijpen én het brengt veel plezier. Bij De Nobelaer Bibliotheek vind je o.a. muziek-, zoek- en prentenboeken die erg leuk en leerzaam zijn voor de kleinste
boekenwurm.

Ben je benieuwd welke boeken passen bij de leeftijd en ontwikkeling van jouw (klein)kind? Kom dan samen naar de bibliotheek. Een bibliotheekmedewerker helpt jullie met het vinden van passende boeken.

Boekstartuurtje
Iedere donderdag | 10:00-11:00 uur

Babycafé

Tijdens het maandelijkse Babycafé ontmoet je andere (groot)ouders / verzorgers tijdens gratis activiteiten waarbij plezier voor jou en je (klein)kind vooropstaan. Denk hierbij aan onderwerpen als ‘babylezen met muziek’, ‘een gezonde dreumesproeverij’ of ‘babymassage’.

Nieuwsgierig? Bekijk de website voor de actuele agenda.

Babycafé
Iedere eerste donderdag van de maand | 10:00-11:00 uur

Het Boekstartuurtje en Babycafé zijn ideale gelegenheden om andere (groot)ouders en verzorgers te ontmoeten.

Voorleesexpress

Surplus en de VoorleesExpress zorgen ervoor dat kinderen van 2 tot 8 jaar met een taalachterstand extra aandacht krijgen. Een half jaar lang komt er wekelijks een vrijwilliger bij hen thuis om voor te lezen en samen met de ouders aan de slag te gaan met taal en leesplezier.
De VoorleesExpress kan altijd nieuwe voorlezers gebruiken. Ga voor meer informatie naar www.voorleesexpress.nl/locatie/ettenleur, neem contact op via mail of meld je aan via de website

English & Arabic Summary

English & Arabic Summary