Geweest

Walk & Talk

Wandeling met leefstijlcoach Ron Bekker

Wie ben ik, wat kan ik? Tijdens deze letterlijke Walk & Talk, de koffiepauze voor werkzoekenden in Etten-Leur en omgeving, gaan we daar op in. Van 10:00 - 11:30 uur gaan we wandelen en wisselen gelijktijdig ervaringen en informatie uit. 

Tijdens de groepswandeling van anderhalf uur (5 km) ga je met elkaar in gesprek en vertel en ontdek je wie je bent en wat je kwaliteiten zijn. Dit gebeurt in wisselende twee- of drietallen. Met als doel; vertel en ontdek wie je bent en wat je kan. Door ervaringen uit te wisselen kom je soms tot verrassende ontdekkingen over jezelf.

Leefstijlcoach en trainer Ron bekker begeleidt de groep tijdens deze wandeling. Onderweg geeft hij tips voor een gezond en sterk leven. Dit kan direct van invloed zijn op je nieuwe baan of sollicitatie. De groepswandeling is voor iedereen en elke conditie geschikt.

Indien je ook deelneemt aan het Droombanenspel van JobOn op maandag 21 september is deze bijeenkomst een geschikte introductie.

Aanmelden
Aanmelden voor deze Walk & Talk kan door te mailen naar Karin Florie (Nieuwe Nobelaer) via bibliotheek@nieuwenobelaer.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging via de mail.