Geweest

Saturday Songs

Mardi van Groesen

Op deze avond brengt Mardi een selectie van haar ‘Corona Covers’ live ten gehore op het podium van Volare. Dit doet ze samen met Mark van Gils (toetsen), Bram Schoormans (basgitaar) en Tom Millenaar (drums). Mark en Bram heeft zij leren kennen als bandleden van CoverUp! tijdens de band-contest Clash of the Cover bands in 2017. Tom en Mardi kennen elkaar al langer uit de tijd dat zij beide deel uitmaakten van de coverband Down to Eleven.   

De toegang is gratis maar je dient wel vooraf kaarten te bestellen via onderstaande bestelbutton aangezien er 100 plaatsen beschikbaar zijn.

Meer over de voorstelling

Mardi heeft tijdens de corona-lockdown een sympathieke actie op touw gezet waarbij liedjes voor anderen aangevraagd werden. In totaal heeft zij meer dan 25 cover songs gemaakt, elk met zijn eigen verhaal als persoonlijk cadeautje voor iemand die een steuntje in de rug kon gebruiken. Samen met Bram Schoormans (basgitaar), Mark van Gils (toetsen) en Tom Millenaar (drums) zingt deze getalenteerde zangeres de mooiste nummers tijdens het concert Saturday Songs.

Let op: Uw toegangsbewijs is exclusief consumpties. Deze zijn tegen pinbetaling verkrijgbaar aan de bar.

Lees hier meer over de belangrijkste maatregelen voor een veilig bezoek aan Nieuwe Nobelaer.