Geweest

Derek Ogilvie

Derek Ogilvie is zonder enige twijfel één van de bekendste mediums in Nederland. Na 12 jaar succesvolle tv- en theatershows is Derek deze herfst weer live te zien op het podium met zijn ‘The Reunited Tour’.

Meer over deze theatershow

Grijp uw kans om contact te maken met uw overleden dierbaren.

Iedere show is dynamisch waarbij de persoonlijkheid en de paranormale begaafdheid van Derek voor een vermakelijk optreden en een achtbaan aan emoties zorgen!

Goed om te weten:

- Bij iedere show is er een vertaler aanwezig die zowel voor Derek als het publiek vertaalt. Zelfs als u dus geen Engels spreekt of verstaat, is de show goed te volgen. 

- Er worden tijdens de show, net zoals in Derek zijn tv programma's, gevoelige onderwerpen behandeld waarbij thema's van volwassen aard aan bod kunnen komen.

- Toegang tot de show voor kinderen vanaf 12 jaar is daarom alleen toegestaan onder begeleiding en verantwoordelijkheid van de ouder(s) en/of wettelijke voogd.

Gelieve uiterlijk 10 minuten voor de start van de show in de zaal plaatsnemen. Mocht u na de aanvangstijd arriveren, dan kunt u helaas pas de zaal betreden tijdens applaus tussen de readings door.

Ga voor meer informatie naar www.derekogilvie.com

LET OP: De kaartverkoop verloopt via TicketMaster klik hiervoor op de bestelbutton. Koop kaarten nooit elders om oplichterij te voorkomen.