Geweest

De Mega Sint Show 2+

Na het grote succes van voorgaande jaren komen Party Piet Pablo en Love Piet dit jaar ook naar Etten-Leur met een jubileumshow! Samen met de kinderen vieren ze 5 jaar De Mega Sint Show en kunnen de kinderen meezingen met alle grote hits zoals Pietenliefde en De Pieten Sinterklaas Move.

Meer over de voorstelling

De populairste Pieten van het land, Party Piet Pablo en Love Piet, bereikten afgelopen jaren meer dan 130 miljoen views op YouTube met hun series en muziek. Samen met de kinderen vieren ze 5 jaar De Mega Sint Show! 

De kinderen mogen hun verlanglijstje meenemen en deze in de grote box doen. Meneer van Driel belooft zich dit jaar in te houden, en het feest niet te verpesten. Sinterklaas is trots op zijn nieuwe verlanglijstmachine waar de lijstjes digitaal in verwerkt worden voor de iPiet. Maar wanneer Meneer van Driel deze machine ontdekt, ziet hij mogelijkheden om alle cadeautjes voor zichzelf te krijgen. Sinterklaas en de Pieten proberen het probleem samen met de kinderen, ouders en grootouders op te lossen voordat het te laat is. Als dat maar goed komt…

Het wordt een groot feest ook voor de allerkleinsten! Na afloop vindt er een meet & greet plaats met Sinterklaas, Party Piet Pablo en Love Piet voor een mooie foto en échte handtekening!

LET OP: De kaartverkoop verloopt via Oatickets.nl klik hiervoor op de bestelbuttons. Koop kaarten nooit elders om oplichterij te voorkomen.

Prijzen
Droomplaatsen: € 24,00
Rang 1: € 22,00
Rang 2: € 18,00