Blauwe Vinkjes V.O.F.

Cabaret

Blauwe Vinkjes V.O.F.

DISCLAIMER

In DISCLAIMER spelen, zingen en kruipen Manon en Kevin in de rol van herkenbare karakters en typetjes. Welke disclaimers 'moeten' er anno nu worden geplaatst? Wat kan nog wel en wat niet? Kijk door de ogen van de toekomst en word geconfronteerd met de huidige sociale omgangsnormen. 

Aanschuiftafel
Kom je alleen naar deze voorstelling of heb je zin om samen met jouw gezelschap nieuwe mensen te leren kennen? Dan kun je gezellig aanschuiven bij de aanschuiftafel! Dankzij de inzet van vrijwilligers i.s.m. Surplus is er bij de aanschuiftafel voorafgaand aan de voorstelling en tijdens de pauze iemand om een praatje mee te maken. Schuif jij aan?

vr 19 januari
20:30 De LizZ

Prijs: € 20,50

Bestel nu

Meer over de voorstelling

Manon en Kevin impriceren, reflecteren, profileren én proveceren erop los in DISCLAIMER. Dat alles in hoog tempo, vol actualiteiten en absurditeiten. Vanuit diverse perspectieven neemt het duo je mee in hun satirische acts, doorspekt met persiflages, imitaties en meeslepemende liedjes.

Ontmoet onder meer de hippe influencers Look en Luna, volkszangers Koos en Alberta of natuurlijk de iets te trotse weddingplanners Saskia en Rufus, die zeer ondernemend zijn.

De eerste avondvullende show van Blauwe Vinkjes belooft een avondje lachen door hun geheel eigen stijl die je gezien móet hebben

Over Blauwe Vinkjes
Blauwe Vinkjes was finalist van Cameretten 2021 en won afgelopen jaar de Publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival. Het cabaretduo bestaat uit theatermakers Kevin van den Berg en Manon Blaauw. Blauwe Vinkjes gooide hoge ogen met hun actuele cabaret, liedjes en vlotte tempo van sketches. De jury van Cameretten roemde het duo om hun “(politiek) engagement en dat is spannend, zeker in deze roerige tijd”.

"Zij brengen sketches en liedjes in de traditie van Alex Klaasen en Plien & Bianca." de Volkskrant

Onze aanbevelingen voor jou

Gavin Reijnders

Gavin Reijnders

Glittermoe

za 2 maart om 20:30
Lees meer
Mark van de Veerdonk

Mark van de Veerdonk

Podiumbeest ontsnapt!

do 18 april om 20:30
Lees meer
ComedyPact

ComedyPact

Céline Janssen & Daan van der Hoeven

vr 8 maart om 20:15
Lees meer